fyrtal i rosa

trodde att jag skulle somna hur lätt som helst, men det var visst lättare sagt än gjort. så mycket tankar i huvudet ikväll, både lyckliga och mindre sådana.
istället för att sova sitter jag på weheartit och kollar på en massa bilder, gör collage på saker som är fina och som gör mig glad haha. hur fjantigt det än låter hjälper det lite.
 
 

3 OKTOBERFAVORITER

 
 

Zzzleepy

haha, verkar ha krympt ungefär en halv cm sen jag mätte mig sist. vad hände där liksom?! kanske börjar bli gammal och skruttig...
 
aja, blir en kväll med lite svenskaplugg och sen ska jag gå och lägga mig rätt snart också. så extremt trött, man blir ju lite konstig i huvudet efter en dag med ett prov som håller på så länge. har faktiskt inte så jättemycket mer att ta igen efter resan, det är väl nåra spanskaprov jag ska göra och någon engelskatext, men det är saker jag bara kan göra i skolan.
så himla skönt med studiedag imorgon, så ska verkligen inte klaga!
 
 

sämsta starten på veckan

ska börja dagen klockan 08.00 med ett matteprov på 3 timmar. skön måndag. sovit dåligt inatt och känns inte riktigt som om min hjärna kommer fungera som den ska.
 
känner mest:
 

asian food at its finest

om ni någon gång åker till torrevieja och älskar thai/kinamat måste ni åka till WOK BUFFÉT som ligger i närheten av carrefour. de har hur god mat som helst och det bästa av allt är att man kan välja ut mat själv och blanda mat som man vill ha wokat, och eftersom det är buffé så får man ju självklart äta så mycket man orkar.
testade på att äta ett grodlår en gång när vi va där, inte det godaste jag smakat men nu vet jag ju att jag inte har missat något i alla fall.
 
.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VIVA ESPAÑA

kom hem i fredags efter en vecka i spanien, längtat tillbaka sen planet landade i sverige.
god mat, sol, bad, shopping, inte konstigt att jag redan saknar det.
 
 
(förövrigt världens godaste pizza! ↑)
 
 
 
 
 

RSS 2.0