superdupersnällt

 
titta vad jag fick med mig hem!
 
 
 
sista dagen idag på praon, på måndag är det skola igen. fick en liten present utav de på bageriet; bröd, muffins, kakor.... yummy! så himla snällt!

ROCKY ROAD-MUFFINS

Glutenfria, ca 12 stycken
 
bakade supergoda muffins med min lillasyster idag. hon är glutenintolerant, så körde på glutenfritt.
 
 

DET MAN BEHÖVER:
 
2 tsk vanillinsocker, 1msk bakpulver, 3dl glutenfritt mjöl (gör man med vanligt mjöl byter man bara ut det glutenfria mjölet mot 3 3/4dl vetemjöl), 100g vit blockchoklad, 2 ägg, 50g marshmallows, 1 1/4dl socker, en nypa salt, 75g smör och 2½dl mjölk (glömde få med mjölken på bild, haha)
 
 
 
börja med att sätta på ugnen på 200 grader. sätt ut muffinformar på en plåt eller smöra en muffinsplåt.
 
klipp itu marshmallowsen (om ni inte använder minimarshmallows) och hacka chokladen i bitar (men inte för små). 
 
sikta ner mjöl, kakao, bakpulver och salt i en stor skål. rör ner socker, choklad, marshmallows och vanillinsocker i blandningen.
 
vispa äggen lite lätt i en annan skål och vispa sen ner mjölken och smöret.
 
gör sen en grop i den torra blandningen och häll ner mjölkblandningen i den. rör försiktigt runt om tills allt är blandat, men inte för länge.
 
häll sen upp smeten i muffinsformarna eller muffinsplåten och ställ in i mitten utav ugnen, där de ska stå i ca 15 minuter eller tills muffinsen har rest sig och känns fasta.
 
KLART!

bästa kanelbullens dag eveeeer

gissa vem som slutade ungefär 20 minuter över 12 och gissa vem som fick med sig en påse med kanelbullar hem?????
 

gott but hot chocolate

drack precis varm choklad, superenkelt att göra. lyxade dessutom till det lite idag, så fuskade inte med oboy utan ställde mig vid spisen och blandade ihop ingredienserna själv.
mjölk, socker, kakao, en liten bit mörk choklad och grädde var det jag använde och det blev suuuuuuuuuuuuuuperdupergott.
fuskade dock lite med "pulvret" som ligger på grädden, inte så gott med kakaoklumpar, så pudrade lite oboypulver på det ändå.
 
 
 
 
nu är det bedtime, hur trött som helst. upp tidigt imorgon för ännu en dag på la pandería (som betyder bageriet på spanska)(ja, jag googlade.)
 
GODNATT, sov sött, dröm om alla småkryp ni mött

for those who care, even though I know nobody does

har superdupermegajävlabajsdunderfucking ont i en muskel så fort jag andas, så skulle helst vilja sluta andas, men det vore ju lite tragiskt för då skulle jag ju dö och om jag tröttnar på att vara död sen så är det ju för sent för att ångra sig.
har dans ikväll och kommer med andra ord isåfall inte kunna gå på den. baaaaaaaaajs.
 
får spendera kvällen med thé i ena handen, en burk ipren i andra handen och timbuktu i öronen.
alltså, timbuktu ska inte sitta I mina öron... asså jag ska lyssna på honom. ta mig inte så bildligt hela tiden, pfffffttt.
 
 
tar och varierar mig lite, så här får ni en bild på min kanin. han heter stampe och är gammal men sötiiisöt!

sämmmmmmst

haha fan va jag suger på att blogga. har så sjukt mycket att göra, men eftersom pappa förhoppningsvis har fixat internet(har varit utan det sen april.. APRIL!!!) så kanske det här kan gå ändå.
just nu är det prao i två veckor, jobbar på något bageri här i jönköping. rätt kul ändå, lite tungt emellanåt men fikat är gott. ikväll är det dans för de som bryr sig
tänkte bara uppdatera lite, haha. inget annat för mig. smell ya l8rzzz
 
 
 
ps, känns väl lagom bra att min blogg so far nästan bara består utav egobilder, hahaha

RSS 2.0